Antivakseri protest

Mesecima unazad jedna žena “bombarduje” lažnim informacijama, poziva na linč sve koji su za vakcinu i vređa one koji su primili cepivo. Međutim, karma je zakucala i na njena vrata, a poslednji status o mužu nije nimalo naivan.

Na Tviteru su se pojavili statusi (zvaćemo je) Slavice, žene koja ne veruje u koronu i sve što se oko nje dešava.

“Zašto srpska medicina ćuti o ovome! Nijedan virus na svetu nikada nije uništio pluća za par dana ili sati”, “Prestanite da dramite!”, “Dokle će bre da nas lažu”, “Dan pobede se bliži”, “Ne lažite više, narod vas je pročitao…”

Žena koja ne veruje u koronu
Žena koja ne veruje u koronu

Sve su to bile Slavicine reči do pre nekoliko dana kada se javno požalila i pitala da li ima nekoga u kovid bolnici u Batajnici jer joj je muž završio upravo tamo.

Mnogi su istog trenutka šerovali njene komentare, zajedno sa tužnim statusom da joj je muž u kovid bolnici. Slavica je prosečan srpski antivakser koji veruje u sve što vidi i čuje, jedna je od onih ko se opameti tek kada nesreću oseti na svojoj koži, a do tada viče na sav glas.

Navodno, ona je ubrzo posle ovog statusa obrisala sve negativne komentare koje je mesecima ostavljala na Fejsbuku, ali nije pobegla Internetu koji je to sve već zabeležio i postavio na Tviter kao dokaz da neznanje i glupost nemaju granice.