Ubistvo Zvezdara ul Veljka Dugosevica foto Milan Ilic (6)

Ekipa “Blica” obišla je objekat u ulici Veljka Dugoševića na Zvezdari u kome je ubijen američki državljanin.

Kako saznajemo od komšija, V. Đ. (57) koji je inače uhapšen, a u čijem se stanu desilo ubistvo, često je tu skupljao nepoznato društvo.

Mesto ubistva
Mesto ubistva

Živeo je sam, žena mu je umrla pre par godina, sin takođe od droge, a ćerka je u zatvoru. Kako kažu komšije, nisu sigurni da li u Mađarskoj ili Bugarskoj zbog toga što je trgovala migrantima.

Kako kažu, okupljalo se društvo koje verovatno ni sam nije poznavao. Ne zna se koliko njih je tačno bilo sinoć, ali njih troje su zatečeni kad je policija došla.

Telo je pronađeno na vratima, čovek je bio bez majice.
Telo je pronađeno na vratima, čovek je bio bez majice.

Žena je najpre rekla da je došla tu da čisti kuću, zatim posle da su Amerikanca pronašli na poslednjoj stanici 65 i da je zvao u pomoć, pa su ga tu doveli. Zatim su rekli da je umro.

Policija je ustanovila da je ubijen tupim predmetom, a komšije kažu da je policija pitala za sekiru i saksije tako da misle da su to predmeti kojima je bio pretučen.

Ubistvo u Ulici Veljka Dugoševića
Ubistvo u Ulici Veljka Dugoševića

Telo je pronađeno na vratima, čovek je bio bez majice.

Podestimo, troje uhapšenih Đ. V. (57), R. B. (35) i M. J. (38) sumnjiče se da su izvršili krivično delo teškog ubistva i lišili života američkog državljanina., a hapšenje je sprovedeno po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a u saradnji sa policijskim službenicima MUP-a Republike Srbije. Ubistvo se dogodilo u noći između 3. i 4. maja na Bulburderu na Zvezdari.