Connect with us

Prava privatnosti

SRBIJA VESTI može prikupljati izvesne informacije ili lične podatke automatski generisane ili obezbeđene od strane posetilaca ili korisnika internet izdanja SRBIJA VESTI (u daljem tekstu: podaci o korisnicima). Podaci o  korisnicima mogu uključivati i informacije koje se mogu individualno identifikovati u odnosu na određeno lice (IP adresa), kao i zbirne informacije o korisnicima.

SRBIJA VESTI poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika. SRBIJA VESTI može prikupljati lične podatke korisnika samo uz njihovu saglasnost. Navedeni podaci će se koristiti u svrhu informisanja korisnika, radi boljeg uvida i razumevanja potreba i zahteva korisnika SRBIJA VESTI , kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja usluga.

Postupkom registracije ili prihvatanjem ponuđenih opcija na Android i IOS aplikacijama, korisnici daju saglasnost da ih SRBIJA VESTI i njen osnivač obaveštava o novostima i akcijama u skladu sa prihvaćenim opcijama. Ukoliko to korisnici ne žele, mogu naglasiti na adresi www.srbijavesti.net.

COOKIES

SRBIJA VESTI se ne služi cookies-ima za čuvanje ličnih podataka, stoga je  privatnost korisnika uvek zagarantovana.